PP i Compromís discuteixen per les retribucions a Banyeres de Mariola

La portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Banyeres de Mariola, Lorena Ferre, va contestar amb dures crítiques al PP en l’últim Ple celebrat per la corporació. Ho va fer arran d’una pregunta formulada pel seu portaveu, José Carlos Molina, en la qual interpel·lava de nou, tal com fera en el “ple d’organització”, sobre el règim de retribucions aprovades per als regidors alliberats.

Ferre va acusar els populars de “difondre dades falses” en les xarxes socials sobre aquest respecte, mentre recordava algunes de les xifres percebudes pels mandataris d’aquest partit en legislatures anteriors. Va argumentar que en alguns casos s’havien arribat a cobrar quantitats més altes que les vigents i que “no era de justícia que parlaren de sous i jornades laborals del personal polític amb els precedents del seu partit polític”. Va assenyalar, així mateix, que els sous actuals eren “transparents” contràriament al que ocorria en legislatures passades, per la qual cosa qualsevol persona podia saber a quant ascendien aquestes retribucions.

En aquest Ple el PP es va interessar també per l’horari de l’edil de Compromís a la qual s’havia “alliberat” al 50 per 100 entenent que la informació que havien rebut fins al moment sobre aquest tema respecte resultava “ambigua”. Tant l’alcalde com l’edil al·ludida van contestar que, si bé era cert que la contractació realitzada era a “mitja jornada”, l’efecte pràctic era ben diferent ja que “s’és regidor al llarg de les 24 hores del dia”, podent atendre qüestions municipals en qualsevol moment, en horaris dispars i tenint a disposició el telèfon.

Foto: Ajuntament de Banyeres

Send this to a friend