El Club Handbol Muro tanca una temporada d’èxits

La inquietud de Bea Cortell per l’handbol va fer que en el Club Handbol Muro d’Alcoi s’iniciara sense tot just recursos en 2009. Durant cuatre anys l’esforç va donar com a resultat que el club es federara per primera vegada en Lliga Primera Autonòmica de València l’any 2013 i aconseguira tindre el seu lloc a Muro.

En la trajectòria de 6 temporades, enguany tanquen amb quatre victòries consecutives quedant-se a tan sols dos punts del Vila -Real, el primer classificat de la Lliga. Com a novetat, l’any vinent les aproximadament 15 jugadores tindran un nou entrenador especialitzat en aquest esport. Raúl Vila, procedent de Canals, s’encarregarà tant de la part física com de la tècnica. Encara els queda incorporar a un nou delegat de pista a l’equip tècnic.

Després de quatre anys, diuen adéu a Joaquín Ballart: “Estem molt agraïdes per tot el seu temps i al treball realitzat amb nosaltres”, explica Mireya Sala, jugadora i vicepresidenta de la junta directiva del club.

L’objectiu per a la següent temporada “és intentar mantindre el ritme que hem tingut al final de la lliga i millorar, però sempre gaudint”, expressa Sala.

PATROCINADORS
L’handbol és un esport minoritari que cada vegada té una major visibilitat. “Costa trobar un patrocinador fort, però els que ho fan, ho fan per a ajudar-nos. A més, l’Ajuntament de Muro sempre ens té en compte per a obtindre les subvencions”, declara la jugadora.

L’ESCOLA
La pretemporada s’iniciarà a principis de setembre, sent una molt bona oportunitat per a tots aquells que vulguen conéixer i practicar aquest esport. Des del Club Handbol Muro d’Alcoi, únic equip de la zona, intenten crear equips en els col·legis realitzant xarrades i animant als joves. A més, les mateixes jugadores de l’equip enguany han començat a entrenar a xiquetes en les instal·lacions esportives de Cocentaina. Un esport minoritari que “és un estil de vida”. Animen a tot aquell que vulga iniciar-se en l’handbol assistisca als seus partits i demane informació al club.

Foto: L’equip tornarà a jugar en la Lliga Primera Autonòmica de València | RAFA ROMERO

Send this to a friend