La lliga local de petanca comptarà amb 37 equips

La lliga local de petanca ha marxat de vacances deixant tancada la composició de les seues tres categories per a la pròxima temporada, en la qual es compleix l’edició número 40. Com a dada més significativa destaca la pèrdua de dos equips com a conseqüència de la baixa del Baró Roig i la fusió del Campions Ca Pio i La Tomaca amb el nom de Campions La Tomaca. Al seu torn, cinc equips canvien la denominació: Carnisseria J. Gisbert pansa a dir-se Bar Amics, Hostelcash serà Karme Nature, Spublicitat tindrà el nom de Cap de bestiar de Bo, Pub Vanguard Cap 3.10 serà Taverna Asturiana i Amics del Viaducte es dirà Pensat i Fet.

La Divisió d’Honor i Primera Divisió tindrà tretze equips i onze la Segona. La Divisió d’Honor estarà integrada per: El Romeral, Gaiatos Ca Pio, Bar Amics, A Foc i Flama, Mos Delicat, Karme Nature, Bar Badia, Ca Titet Els Gockys, Cap de bestiar de Bo, Restaurant Els Arcs, Meteor, Taverna Asturiana i Club de Lluita Barrull.

En Primera: Els Boleters, Campions La Tomaca, Gara, L’Escata Maxim Sport, La Banda, Filà Cordó, Estiu del 96, Els Pepes, Filà Jueus, Cafeteria La Bassa La Família, Gara 80, Taverna Els Botellines i Cafeteria La Bohèmia.

I la Segona Categoria la integraran: Per Casualitat, Pensat i Fet, Rodacanters, Cap de bestiar t’importa, CF Alcoi, Soc Alcoià, Bar Germans Payá, Si Saps Com Em Pose, Gara Femení, Mudèjars Santa Rosa i Cerveseria Mindanao.

Foto: Passada competició de petanca que es va desenvolupar al parc del Romeral | ALDEMAR

Send this to a friend