Amics de la Música arrancarà temporada amb ‘La traviata’

L’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi ha presentat l’avanç de la seua temporada 2019/2020, que s’iniciarà amb magnificència el pròxim 27 d’octubre amb la representació de ‘La traviata’, l’òpera de Giuseppe Verdi.

El director de programació de l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi, Miguel Ferrándiz, afirma que “es tracta d’una programació d’altura, diversa, variada i de gran qualitat”. Ferrándiz és conscient que “després de portar a Alcoi el musical de ‘El fantasma de l’òpera’, el llistó està molt alt”, però confia que la programació prevista agrade al públic.

Després de ‘La traviata’, la representació del qual serà a càrrec de la companyia Òpera 2001, arribarà a Alcoi ja el 22 de novembre ‘La Portenya Tango’. Aquest espectacle de música i dansa argentina ha oferit més de 600 representacions en els grans teatres i auditoris de 20 països en quatre continents.

L’any natural es tancarà, en el que a espectacles d’Amics de la Música es refereix, el 6 de desembre amb les representacions de ‘L’amor bruixot’, de Manuel de Falla, i ‘Cavalleria rusticana’, melodrama musicat per Pietro Mascagni.

El ballet de Víctor Ullate donarà la benvinguda a febrer representant ‘Antígona’, basada en la tragèdia de Sófocles. Un altre dels plats forts arribarà el 7 de març amb la representació de ‘Jesucristo Superstar’, una obra els drets de la qual de representació tracta d’aconseguir Amics de la Música.

Foto: Imatge de la popular obra de Verdi de la mà d’Òpera 2001

Send this to a friend