Les excavacions arqueològiques del Salt van rebre prop de 250 persones

La jornada de portes obertes per a visitar el jaciment arqueològic del Salt diumenge passat va comptar amb l’assistència d’unes 250 persones. Durant la visita, on els investigadors de la Universitat de La Laguna responsables del projecte d’investigació, Bertila Galván i Crist Hernández van mostrar al públic els resultats dels seus treballs i van explicar les singularitats d’aquest assentament paleolític, on diferents grups de neandertals van viure durant uns 30.000 anys.

Aquesta activitat forma part del cicle ‘10 excursions voltant Alcoi i el seu patrimoni històric i arqueològic’, que enguany compleix la seua setena edició organitzat per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi juntament amb el Museu Arqueològic Camilo Visedo Moltó i el Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics.

Les pròximes rutes seran el 29 de setembre serà la visita teatralizada al poblat ibèric del Puig, el 27 d’octubre la ruta per les esglésies històriques d’Alcoi i el 24 de novembre, l’excursió ira per la ximeneres industrials de la ciutat.

Foto: Visitants atents a les explicacions dels investigadors

Send this to a friend