NB Alcoi fitxa a un pivot de quasi dos metres que va passar per la Lliga EBA

El NB Alcoi està disposat a no caure en els errors de la passada temporada i reforçar convenientment la seua plantilla per a no veure’s abocat a un altre descens. La primera mesura ha sigut fitxar per al seu equip masculí que ha aconseguit romandre en Lliga Autonòmica al pivot Iván Salom, de quasi 2 metres d’altura, que arriba procedent de l’Alzira i que en el seu currículum figura haver jugat en Lliga EBA.

Des del club, la seua directora esportiva Lliris Rovira ha explicat que “es tracta d’un gran reforç que permetrà a l’equip estar a l’altura de les exigències de la competició. És un jugador que s’ha interessat molt per pertànyer al nostre projecte”.

A més d’aquest fitxatge, s’han confirmat les primeres renovacions, començant pel seu capità Héctor Gomar i continuant per Pau Agulló, Álex López, Robert Sanchis i Aarón. A més pugen els júniors Xavi Agulló i Daniel Sánchez, incorporacions a les quals caldria sumar el retorn de Carles Terol i com a possibles estan Sergio Picó, Gabriel Balaguer i Joan Durá. A més s’està treballant en el tancament de la composició d’un equip sènior masculí zonal perquè aquells jugadors que no tinguen cabuda en la primera plantilla puguen continuar formant-se.

Foto: El president Salva Monzó i el pivot Iván Salom

Send this to a friend