Bebialiment i Petanca es fusionen per a formar un súper equip local

Molts dels focus de la pròxima temporada en la Lliga Comarcal els acapararà el súper equip que s’està gestant per a assaltar el títol en la competició més important del futbol sala a la comarca. Dos dels grans equips d’aquesta lliga, Bebialiment Cash i Petanca Team, han decidit unir les seues forces i fusionar-se per a conjunyir una plantilla que serà una autèntica selecció local.

Un combinat que no desentonaria en Tercera Divisió i que perfectament estaria capacitat per a barallar per l’ascens donat l’enorme potencial que atresora. Noms com Bili o Iván Verdú, que la passada temporada estaven jugant en Segona B amb el Futsal Ibi, figuren en la seua plantilla, sense oblidar altres com els de Cristian Palací o els germans Pérez, Nando i Pablo, a més en la porteria estarà qui està considerat el millor porter local, Dani Rico. L’equip es completa amb Jorge Giner, els germans Carlos i Raúl Payá, Mauro Verdú, Jordi Pastor ‘Pato’, Sergito Rodríguez, Alejandro Bardisa, Javi Sanz, Alejandro Puig i Gabri Pastor, exercint com a entrenador Miguel Seguí ‘Milo’.

Un planter d’autèntic luxe que es perfilen com els grans candidats a succeir al Adsalsa, guanyador de la passada edició de la Lliga Comarcal. Una competició que pretén mantindre el format del passat curs amb una fase regular de la que eixiran els quatre equips que passaran a disputar el play-off pel títol. Estiga any no estaran els 1.000 euros de premi per al campió i el guanyador de la lliga serà el representant local a despeses pagades en el Campionat d’Espanya amateur. Està previst que la primera setmana de setembre se celebre el sorteig del calendari i la intenció és començar a jugar el dissabte 14 de setembre.

Foto: Bebialiment i Petanca, en un partit de la passada temporada

Send this to a friend