El Benigànim serà el primer rival de l’Alcoyano en el seu debut en Tercera Divisió

La Federació Valenciana de Futbol va donar a conéixer en la vesprada del dijous el calendari del Grup VI de Tercera Divisió per a la temporada 2019/2020. El CD Alcoyano ja sap l’ordre en el qual haurà de batre als seus oponents si vol que el malson de la Tercera Divisió solament li dure una campanya. D’inici, els de Vicente Parras s’enfrontaran a dos acabats d’ascendir a la categoria.

Obrirà foc el Deportivo viatjant a Benigànim el 25 d’agost per a mesurar-se al quadre de La Vall d’Albaida. L’estrena en el Collao es produirà una setmana més tard, en l’alba de setembre, davant un altre nouvingut, el Recanvis Colón de Catarroja, que va acabar en Tercera Divisió, malgrat no aconseguir l’ascens en playoff, gràcies a la seua excel·lent temporada en Preferent, que li va comerciejar mèrits esportius per a ocupar la plaça que va deixar en el grup La Nucia després del seu ascens.

L’Alcoyano tornarà a jugar a casa un segon partit consecutiu, aquesta vegada davant l’Atlètic Saguntí, un altre dels favorits a barallar pel playoff. El mateix cartell se li atorga a l’Atzeneta de David Albelda. El Deportivo visitarà El Regit en la quarta jornada. La visita del Roda, club convingut del Vila-real, i el viatge a Vilamarxant completaran el primer mes de competició.

Es pot consultar el calendari complet en l’edició impresa de hui dissabte de El Nostre Ciutat.

PRESENTACIÓ DE JONY I ACEVEDO

D’altra banda, Jony Ñíguez i Juanma Acevedo, dos futbolistes anomenats a formar part de la columna vertebral del quadre de Parres, van ser presentats ahir divendres en la seu de Caixa Popular. L’il·licità, que comença la seua segona etapa amb l’elàstica blanc-i-blava es va mostrar “orgullós per tornar a la que considere la meua casa i a un lloc on vaig ser molt feliç”.

Per part seua, Acevedo, un hàbil i golejador extrem va destacar la bona planificació d’un Alcoià que mescla joventut i experiència i es va mostrar convençut de “retornar al club on mereix”.

Send this to a friend