Lliris Rovira segueix al capdavant de la direcció esportiva del NB Alcoi

El Mútua Llevant NB Alcoi ha optat per la continuïtat del seu projecte per a començar a planificar la pròxima temporada. Lliris Rovira seguirà un any més al capdavant de la direcció esportiva del club.

Per tercer any consecutiu ostentarà aquest càrrec com a màxima responsable de l’àrea esportiva de l’entitat, ocupació que compaginarà amb la banqueta del primer equip femení de Primera Divisió que la passada temporada va aconseguir classificar-se per al play-off d’ascens.

D’altra banda, el club ha confirmat que l’equip sènior masculí seguirà en Autonòmica malgrat que esportivament es va baixar de categoria.

L’altra novetat important concerneix a la seua banqueta. Nacho Blasco i Robert Sanchis configuraran el tàndem encarregat de dirigir a l’equip des de la banqueta. Nacho Blasco aportarà la seua experiència en aquesta categoria i altres superiors, mentre que Roberto Sanchis realitzarà les labors de jugador-entrenador. Compta amb la titulació com a entrenador de Nivell 2, a més de la seua carrera d’activitats físiques i l’experiència d’haver dirigit fa dues temporades al sènior femení.

Foto: Lliris Rovira compaginarà la direcció esportiva amb ser entrenadora del sènior femení

Send this to a friend