Tangent de 90, premi Start Up tèxtil de la Càtedra AITEX-UPV

L’empresa Tangent de 90, de moda sostenible, ha sigut guardonada amb el primer premi Start Up tèxtil de la Càtedra AITEX- UPV.

Gemma Figuerola, autora i impulsora de la proposta premiada, fonamenta la seua idea de negoci en la realització i confecció de peces i complements amb materials naturals orgànics. El projecte de Tangent de 90 se centra, per tant, en la innovació tèxtil i una decidida aposta per les fibres sostenibles.

El jurat no el va tindre senzill. En aquesta primera edició dels premis Start Up tèxtil es van presentar sis iniciatives emprenedores que complien amb els requisits d’innovació, diferenciació, originalitat i viabilitat tècnica, econòmica i comercial que exigien les bases del certamen. És per això que el jurat, durant la seua deliberació, va valorar molt positivament les activitats realitzades per la Càtedra durant aquest curs.

Finalment, la proposta de Figuerola va resultar la vencedora i per a la seua empresa recauran els 12.000 euros amb els quals està dotat el premi. En primer lloc, per part de la Càtedra, 3.000 euros contribuiran inicialment a materialitzar el negoci.

D’altra banda, AITEX concedirà els 9.000 euros restants, repartits en 12 quotes de 750 euros mensuals, per a continuar donant suport a la iniciativa durant el seu primer any de vida, així com la matrícula en el curs online de Tecnologia Tèxtil que imparteix AITEX.

Foto: Els membres del jurat durant la seua deliberació

Send this to a friend