A3 Dansa obté bons resultats en el concurs internacional de Roma

A3 Dansa va estar en el Concurs Internacional de Dansa celebrat a l’Auditori Massimo de Roma on van aconseguir molt bons resultats.

Les alumnes del centre, Lliris Molina i Carla Gisbert, van quedar entre les 10 millors d’Europa en la categoria de dansa contemporània i estil lliure, mentre que Joel Gisbert va aconseguir quedar subcampió d’Europa en la categoria de dansa urbana.

Aquest certamen està organitzat per nivells i categories diferents, segons edats i estils pel que els alumnes van haver de competir al costat d’una mitjana de 10-12 participants per disciplina i categoria. Concretament en aquesta Final Europea han estat presents països com Portugal, França, Regne Unit i Itàlia entre els quals van representar estils molt variats com a dansa Clàssica, contemporània, espanyola, dansa urbana i estil lliure.

Aquesta no és la primera vegada que A3 Dansa participa en un concurs fora de la Comunitat Valenciana. De fet, les peces triades que van passar a la Final Europea de Roma, ja van concursar en la Final Nacional d’Àvila celebrada el mes de març passat.

Foto: Alumnes d’A3 Dansa, familiars i acompanyants durant l’espera en l’aeroport

Send this to a friend