L’Alcoià del retorn posa el comptador a zero

4_web.jpg

L’Esportiu va posar el comptador a zero de l’operació retorne a Segona B. Dimarts passat va arrancar la pretemporada i es va posar a suar un restaurat Alcoià que presenta fins a dotze cares noves. Durant la setmana passada es van alternar sessions en el Collao amb altres en La Via. A Cocentaina es van celebrar les sessions físiques mentre que el treball tàctic en el Collao per a tractar de preservar el màxim la seua gespa.

El tècnic Vicente Parras no ha pogut comptar amb la seua plantilla al complet. Divendres passat es van incorporar als entrenaments Fran Machado i l’últim fitxatge, Pablo Carbonell.

Dilluns passat ho van fer Ruba i Alí Diakaté, mentre que Juanma Acevedo serà l’últim a incorporar-se el dijous 25. Amb el fitxatge de Diakaté i Pablo Carbonell, l’Alcoià compta amb una plantilla de dèsset futbolistes, quan la idea és fer un equip amb vint jugadors, quedant encara per concretar-se tres incorporacions.

4_web.jpg

Actualment la plantilla la integren: els porters José Juan (Elx) i Palopa; els defenses Navarro, Devesa (Eivissa), Camús (Toledo) i Pablo Carbonell (Ontinyent); els migcampistes De Lerma, Diakité (Vilanovense), Miguel Aracil i Antón (Juvenil), Jorge Moltó (Atzeneta), Josué (Hèrcules B), Ruba (Arandina), Acevedo (Socuéllamos) i Fran Machado (Ontinyent); i els davanters Óscar Díaz i Pau Franch (Sant Ferran).

A més,es troben fent la pretemporada a prova, els juvenils Morgado i Méndez, així com els també canterans, Marc, Peiró, Ribes i Felipe, que acaben la seua etapa en el juvenil.

Foto: El grup de jugadors en l’entrenament del passat divendres | Xavi Terol

Send this to a friend