Preparen les obres del nou corredor per als vianants a Sant Francesc

pequena_www.jpg

El govern municipal ja compta amb la partida econòmica necessària per a dur a terme les obres de reurbanització del carrer Sant Francesc, plaça de la Creu Roja i Ramón y Cajal, amb la finalitat de crear un corredor que afavorisca als vianants i que contribuïsca a dinamitzar la zona amb la creació de negocis.

Des de la regidoria de Comerç, l’edil Vanessa Moltó ha anunciat que ja es pot disposar dels fons europeus necessaris per al finançament d’aquesta actuació, que recordem, assumeixen al cinquanta per cent l’Ajuntament i Europa, aquesta última administració a través de l’estratègia DUSI. Indicar que el pressupost supera els 400.000 euros.

pequena_www.jpg

Una vegada habilitada la partida, s’espera que en poques setmanes es puga procedir a la licitació de les obres per a remodelar el futur eix per als vianants que connectarà la Plaça de Dins amb la Glorieta a través de Sant Francesc, incloent els dos carrers en les quals es troben les entrades al mercat (trams de Sant Doménec i Sant Mateu).

“Volem que les famílies compten amb un espai on puguen passejar i els xiquets córrer lliurement, sense interferències de trànsit, una solució urbanística que també actuarà a nivell social, ajudant a revitalitzar el barri, i esperem que puga atraure inversions, implantant-se nous negocis, com ja ha començat a ocórrer amb el llançament d’ajudes, i ciutadans que vinguen a viure al Centre”, assenyala Vanessa Moltó.

Foto: Infografies corresponents al projecte on es visualitza com quedaria el nou eix per als vianants

Advertisements

Send this to a friend