II edició ShoesRoom joves talents

ShoesRoom by Momad, Saló Internacional d’Innovació per a Calçat i Accessoris, organitzat per IFEMA, que se celebrarà del 20 al 22 de setembre, ha posat ja en marxa una nova convocatòria de #ShoesRoomTalents, aquesta vegada patrocinat per ISEM.

Un jurat professional seleccionarà a un guanyador i un primer finalista que tindran presència amb un estand en ShoesRoom by Momad. A més, per primera vegada en aquesta edició, el guanyador també obtindrà una beca del 50% per al Fashion Digital Màrqueting Program, de ISEM Fashion Business School.

#ShoesRoomTalents by ISEM té per objecte oferir una plataforma de promoció i visibilitat a joves emprenedors i empreses que vulguen donar a conéixer les seues creacions i dissenys de calçat i accessoris per a la pròxima temporada.

Les propostes es podran presentar fins al 19 de juliol a les 12 hores (pm). Durant aquest període, els interessats hauran de registrar les seues dades en la web de #ShoesRoomTalents by ISEM en https://www.ifema.es/shoes-room-by-momad/expositores/shoesroomtalents i incloure un resum de les característiques de la seua col·lecció i dades de la seua empresa.

Aquesta informació haurà d’anar acompanyada d’imatges de la col·lecció i/o un enllaç a un vídeo. De totes les col·leccions de calçat i accessoris rebudes, el jurat triarà als guanyadors basant-se en criteris d’originalitat i creativitat; novetat i exclusivitat, així com qualitat del disseny, i presència online. Els finalistes s’anunciaran el 23 de juliol i els premiats es publicaran el 25 de juliol.

Foto: Grans signatures en l’Estand | IFEMA

Send this to a friend