El rànquing de Xangai situa a la UPV entre les 100 millors del món

La Universitat Politècnica de València se situa en la posició 27 del món en Ciència i Tecnologia d’Aliments, segons l’últim rànquing elaborat per Xangai Rànquing Consultancy, que analitza les 500 millors universitats en un total de 54 matèries.

A aquest excel·lent resultat, cal afegir altres dos assoliments excel·lents. I és que la UPV aconsegueix posicionar-se entre les millors del món en Biblioteconomia i Documentació (en el rang 51-75) i en Ciències Agrícoles (rang 76-100).

Per a l’elaboració d’aquest rànquing, s’han tingut en compte la producció universitària, la qualitat, la col·laboració, el reconeixement acadèmic i l’impacte dels articles científics internacionals en el període 2013-2017, és a dir, nombre d’investigadors i investigadores altament citats, nombre de treballs científics en revistes indexades o la producció científica per càpita, entre altres.

En general, la UPV destaca en gran manera en l’àmbit de l’enginyeria, on aconsegueix situar-se entre les millors del món en un total de 14 camps científics, pràcticament la totalitat de les titulacions que imparteix.

Advertisements

Send this to a friend