Gaizka Porras entre l’elit del judo mundial

Gaizka Porras ha sigut un dels participants en el Training Camp organitzat per la European Judo Union que va reunir a Alacant a l’elit d’aquest esport a nivell mundial.

La capital de la província ha agafat el relleu de Castelldefels que venia organitzant aquest esdeveniment en els últims vint-i-cinc anys i que ha reunit a més de mig miler de judokes procedents de més de 40 països. Entre els presents destacar varis dels millors judokes del moment, entre campions olímpics, mundials i continentals.

La particularitat d’aquesta edició ha sigut veure com l’Embull 14 del port d’Alacant es convertia en un tatami gegant a l’aire lliure de 1.000 metres quadrats. La magnitud de l’esdeveniment ha fet que importants mitjans de comunicació, principalment japonesos. Entre els ‘top’ assistents ressaltar al japonés Shohei Ono i la brasilera Rafaela Silva, campions olímpics en Rio 2016, o l’espanyol Nico Sherazadishvili, que en 2018 es va convertir en el primer judoka nacional a ser campió del món. De tots ells la jove promesa alcoiana va tindre l’oportunitat d’aprendre, en un esdeveniment que també va comptar amb la presència d’una delegació del Judo Club Alcoi.

Send this to a friend