Eco-Dimoni tercera vegada campió de Shell Ecomarathon Europe

El projecte educatiu Eco-Dimoni de l’IES Cotes Baixes s’ha proclamat campió de la Shell Ecomarathon Europe per tercer any. L’equip format per 8 persones, entre professors i alumnes de diferents cicles formatius de l’institut d’Alcoi, es van desplaçar enguany fins a la pista de proves Mercedes-Benz World en Weybridge, un circuit totalment diferent al d’anys anteriors i desconegut per a l’equip d’IES Cotes Baixes. No obstant això, això no els ha impedit repetir la gesta i per tercer any alçar-se amb el primer lloc en la categoria de prototips elèctrics.

Des de l’inici de la competició, el Ressò-Dimoni es va distanciar dels seus rivals a més de 100 km/kWh, la qual cosa finalment, li va portar a proclamar-se campió en la categoria de prototips elèctrics en la competició de vehicles d’eficiència energètica.

Durant el passat curs s’han realitzat millores en la transmissió i el tren de rodatge i augmentat la visibilitat per al pilot. Així mateix, s’ha efectuat una anàlisi de consums en el banc de proves. Tots aquests canvis al costat de les estratègies i decisió d’equip s’han vist recompensades en la seua posada en pràctica en aquest circuit.

En aquesta ocasió, els integrants de l’equip que han viatjat a Anglaterra han sigut, els professors Juan Antonio Gómez i Enrique García; i els alumnes, Andrea Sirvent i Emilio Breviá (pilots), Carlos Sellés i Fran Leva (mecànics), Elena García de Raquel García (logística i comunicacions) i José Antonio Gualda (electrònica).

Foto: L’equip celebrant el primer lloc

Send this to a friend