El Patín Alcodiam Alcodiam redueix un 23% el seu pressupost

Una de les conseqüències directes del descens del Patín Alcodiam a OK Lliga Plata ha sigut la considerable rebaixa del pressupost que acompanyarà el retorn dels blaugrana al segon escaló de l’hoquei estatal.

La reducció està entorn del 23 per cent, que situen el pressupost en uns mínims mai vistos en els últims temps, baixant per primera vegada de la barrera dels 200.000 euros. Dels 209.681 euros en despeses amb els quals es va tancar el passat exercici, es passarà a una partida de 161.484 euros per al pròxim curs.

Una considerable rebaixa que no solament tindrà conseqüències en una important retallada en el cost de la plantilla, també s’ha previst un important estalvi en partides com l’hostalatge dels jugadors per la confecció de la nova plantilla o en l’apartat de desplaçaments, ja que la OK Lliga Plata tindrà dos grups formats atenent criteris de proximitat territorial.

L’aprovació del nou pressupost va ser realitzada en la recent assemblea de socis, en la qual també es va anunciar que el passat curs es va tancar amb un dèficit de 6.317 euros. Així mateix, es va aprovar l’autorització per a contractar una pòlissa de crèdit i l’aval per a la inscripció de l’equip en la OK Lliga Plata.

A diferència de la OK Lliga, ara denominada OK Lliga Or, que veurà reduït el nombre d’equips de 16 a 14, la OK Lliga Plata s’amplia i passa de 14 a 24 equips, amb la particularitat que els equips catalans seran distribuïts de manera equitativa.

Una de les principals conseqüències d’aquesta ampliació serà l’augment d’equips no catalans en competició. La lliga començarà el 19 d’octubre i està previst que finalitze el 3 de juny de 2020. Cada grup es formarà amb dotze equips, encarregant-se de tancar la temporada el play-off d’ascens, el qual es jugarà del 22 de maig al 3 de juny.

El Patín Alcodiam treballa en l’actualitat en la planificació de la pretemporada, la qual pretén incloure la tradicional gira per Catalunya. S’està mirant la possibilitat de disputar la Copa Penedès per a equips catalans de OK Plata i la celebració del Trofeu Ciutat d’Alcoi, molt possiblement contra un equip estranger.

Send this to a friend