‘Filant idees, teixint art’, mostra el treball de la UPV

L’IVAM CADA Alcoi presenta en la primera planta de l’edifici l’exposició “Filant Idees, Teixint art” amb la col·laboració del Campus d’Alcoi de la UPV, Aitex i dos artistes tan reconeguts com són Soledad Sevilla, premi nacional d’arts plàstiques, i Simon Zabell.

Aquesta exposició, que estarà oberta al públic fins al 27 d’octubre, naix del taller d’expressió plàstica i tèxtil “Entrellaçats” liderat per Soledad Sevilla i Simon Zabell a 15 alumnes en les Instal·lacions del Departament d’Enginyeria Tèxtil i Paperera de la UPV i de Aitex. A més, en aquesta sala han participat activament de dos artistes locals Silvia Sempere i Mónica Jover, amb reelaboracions amb tela “no teixida”.

La peça de Juan Idalgo va ser una de les peces més complexes a l’hora del muntatge, ja que es va tardar més de huit hores a instal·lar tots els cascavells que penjaven de l’alt sostre a diferents altures.

“L’objectiu va ser posar en marxa un procés col·laboratiu que vinculara les exposicions desenvolupades en la seu de l’IVAM a Alcoi, no solament amb les tradicions culturals i industrials alcoianes, sinó amb les aportacions de les seues instal·lacions”, argumenta María Jesus Folch, comissària de la exposició.

Foto: “Love Bird 2”, obra cosida amb fil de seda sobre tela de cortina per Ricardo Cotanda

Send this to a friend