La lliga local de petanca va clausurar el curs amb 32 trofeus

La lliga local de petanca va clausurar la temporada amb el lliurament de trofeus corresponents a la Lliga, Copa Sant Jordi, Trofeu Ciutat d’Alcoi i 3D. Dotze dels trenta-dos trofeus que es van entregar van ser per als quatre millors classificats de les tres categories del torneig de lliga, que enguany va complir el seu 39 edició.

El Romeral va ser el campió, Gaiatos Bar Hispanitat subcampió, Carnisseria J. Gisbert tercer i A Foc i Flama, quart classificat. En Primera, Meteor es va portar el títol, La Tomaca va ser segon, tercer el Pub Vanguard Cap 3.10 i quart el Club de Lluita Barrull. I en Segona, campió va ser el Cafeteria La Bassa La Família, subcampió Gara 80, tercer Bar Els Botellines i quart Cafeteria La Bohèmia.

La 39 edició de la Copa Sant Jordi es va saldar amb el títol de l’A Foc i Flama, subcampió va ser el Hostelcash, tercer Campions Ca Pio i El Romeral, quart. Quant a la 24 edició del Trofeu Ciutat d’Alcoi, campió Mos Delicat, subcampió A Foc i Flama, tercer Bar Badia, quart Amics del Viaducte, cinqué Meteor, sisé Estiu del 96, seté Campions Ca Pio i huité, Bar Els Botellines.

Finalment, la huitena edició del 3D es va tancar amb el triomf del Romeral, Gaiatos Bar Hispanitat va ser subcampió, tercer Carnisseria J. Gisbert, quart L’escata Màxim Sport, cinqué Bar Badia, sisé Pub Vanguard Cap 3.10, seté Filà Cordó i huité Mos Delicat.

Send this to a friend