El CPA Alcoi acomiada la temporada amb el Festival Fi de Curs

El Club Patinatge Artístic Alcoi va acomiadar la temporada amb el seu tradicional Festival Fi de Curs. La graderia principal del pavelló Miguel Sarasa es va omplir de públic per a assistir a una cita que és tot un clàssic en l’esport local per aquestes dates i que en aquesta ocasió va complir la seua vint-i-sis edició.

Van prendre parteix alumnes dels col·legis Sant Roc, Miguel Hernández, Horta Major, Carmelites i Santa Ana, a més del grup de la Escola d’Iniciació i grup de Competició del club. En total, prop de 200 patinadors que van mostrar els diferents programes preparats per cadascun dels grups participants.

A més, el Grup Xou Xicotet del CPA Alcoi va tornar a representar el muntatge “On et esondes”, amb el qual va participar en el Campionat Autonòmic, Trofeu Internacional La Llatina de Madrid i l’IV Trofeu Nacional Ciutat d’Alcoi de Grups Xou.

Al final del Festival Fi de Curs, es va procedir al lliurament de diplomes i medalles de record per la seua participació. També es va aprofitar per a reconéixer a alguna esportista del club, en aquest cas a Carla Gandia per la seua destacada trajectòria, així com a Michelle Giménez, que ha obtingut el passe a la categoria territorial en 2019.

També la insígnia d’or del CPA Alcoi a Jorge Botella, un dels socis més veterans del club.

Foto: Aquest festival que va reunir a prop de 200 patinadors | ALDEMAR

Send this to a friend