Excel·lent Nacional del Rítmica Alcoi

Excel·lent collita del Club Gimnàstic Rítmica Alcoi en el Campionat d’Espanya individual i per autonomies en el nivell absolut, el màxim de la rítmica nacional, el qual va tindre lloc en el Velòdrom Illes Balears de Mallorca.

El CGR Alcoi va aconseguir classificar a tres gimnastes, les quals van haver de superar una complicada fase autonòmica en la qual només quatre per categoria aconseguien el bitllet per al Nacional.

Daniela Picó, que prenia part en la categoria aleví, va aconseguir proclamar-se campiona d’Espanya en la classificació general i campiona d’Espanya formant part de l’equip de la Comunitat Valenciana. A més, per aparells va aconseguir ser campiona en cércol i subcampiona en pilota.

María García, per part seua, que participava en la categoria infantil, va acabar tercera en la classificació general, portant-se la medalla de bronze. Per aparells, va ser subcampiona d’Espanya en maces, aconseguint al seu torn la plata en pilota i la medalla de bronze en corda.

En la categoria júnior, Lucía López també va aconseguir realitzar un gran paper, classificant-se en el lloc vint-i-dos de la general i contribuint al fet que l’equip de la Comunitat Valenciana obtinguera el cinqué lloc final.

Foto: Les tres gimnastes al costat de les seues entrenadores

Send this to a friend