El Momad dedica al sector més visibilitat i un major espai expositiu

El Saló Internacional del Tèxtil, Calçat i Accessoris (Momad) anuncia que la seua pròxima edició serà en el pavelló 12 del IFEMA del 12 al 14 de setembre. Aquest certamen comptarà amb un major espai expositiu i més visibilitat per a les empreses en aquest segment gaudint d’un ampli elenc de signatures com Beachwear España, S.L., Belty, Bikini Mi.ma, Bohodot, Ehlea, Eric The Sailor, Gmina Miasto#Owicz o Iconique, entre moltes altres.

Totes aquestes signatures mostraran les proposades Primavera-Estiu 2020 i la Moda Ràpida per a la Tardor/Hivern 2019-2020. A més de veure també les últimes tendències en els segments de Festa i Esdeveniment, Contemporani, Espai Metre, Casual, Moda Home, Moda en Pell i Abric, Urban, Moda Sostenible, responsable i eco-friendly, Accessoris i Calçat.

Aquesta reorganització de l’àrea de Moda Bany i Llenceria s’emmarca en una línia de treball centrada en noves accions promocionals, visuals i de comunicació, empresa per Momad, amb l’objectiu d’oferir una àmplia i variada oferta de productes i marques concordes amb les necessitats del mercat, i a més facilitar-li la seua visita al saló, i optimitzar el seu temps. Amb tal fi, s’han centrat en donar una major visibilitat a l’àrea de Bany i Llenceria proporcionant-li una decoració tematizada d’acord amb aquest sector.

A més, Momad tornarà a coincidir amb els salons Bisutex, Intergift i MadridJoya, per la qual cosa es disposarà d’una completa panoràmica de la Moda i les tendències de la nova temporada en un mateix recinte.

Send this to a friend