Manu Mir, un alcoià guanyador del Scudetto italià

Un dels reforços que tindrà la Selecció Valenciana Sub’16 masculina serà Manu Mir. El fill de Diego Mir va nàixer al maig de fa 16 anys a la nostra ciutat poc després d’agafar el seu pare les regnes del Patí Alcodiam.

L’hispà-argentí va estar vinculat a l’entitat blaugrana un total de catorze temporades, dotze com a entrenador i dos com a jugador, posant final a aquesta etapa al maig de 2016. Manu Mir va fitxar precisament aqueix estiu per la pedrera del FC Barcelona, amb el qual va jugar dos cursos i aquesta temporada va decidir fitxar pel Breganze italià, club que entrenava el seu pare. La seua primera experiència a Itàlia no ha pogut ser més satisfactòria.

Ha compaginat les seues actuacions amb l’equip Sub’17 i amb el Sub’19 del Breganze.Amb l’equip de la seua edat, van acabar invictes la lliga regional del Benetto, classificant-se per a la fase final del campionat estatal, en la qual van acabar primers i van conquistar el Scudetto.

Amb l’equip Sub’19 va disputar la Copa d’Itàlia de la categoria, proclamant-se subcampions. Malgrat jugar a Itàlia, Manu Mir no ha perdut el contacte amb Espanya i el seu Alcoi natal.

A més, està en l’òrbita del seleccionador espanyol Sub’17, Jordi Boades, que l’ha cridat per a algun entrenament, i aquest estiu està previst que acudisca al Campus que organitza la Federació Espanyola.

EL SEU PARE, CAMPIÓ DE COPA

Diego Mir, per part seua, complirà el seu tercer any en el Breganze. Aquesta temporada ha estrenat el seu palmarés amb la Copa d’Itàlia. En la lliga, van acabar quarts.

Send this to a friend