“El nostre repte és aconseguir que vinga Barça o Madrid i algun equip de la Premier”

Si el CFC Ciutat Alcoi és el motor a nivell organitzatiu contactant amb els clubs, la Associació de Sant Jordi és l’ànima i el manteniment d’aquesta festa del futbol base en el que s’ha convertit el Torneig Internacional Costa Blanca. Un dels seus caps visibles, al costat de Víctor Hugo Ribes, és Vicent Bas, vicepresident de la Associació i un dels responsables del torneig.

“Des de la Associació només tenim paraules d’agraïment cap a tots perquè si en les dues primeres edicions acabem molt contents, aqueixa satisfacció s’ha quedat tala per a aquesta tercera edició on ha sigut tremend veure com més de 5.000 persones es donaven cita el dissabte a la vesprada en el poliesportiu. No tenim paraules i va anar realment increïble veure a tanta gent seguint els partits. L’interés ha sigut molt gran, la televisió, els mitjans digitals, la premsa, les emissores de ràdio. Només podem estar satisfets”.

TORNEIG DE FUTBOL FEMENÍ
Resulta increïble veure com aquells dubtes que podia generar quan es va presentar el torneig per primera vegada, han passat a millor vida i l’auge que ha pres en tot just tres edicions fa pensar que per a l’any vinent hi ha noves idees perquè el torneig continue creixent. “Les instal·lacions són les que són, també la capacitat organitzativa també té unes limitacions, però el nostre propòsit és continuar avançant i que el model es consolide. Una de les nostres il·lusions com a organització és incorporar un torneig en la categoria femenina. Enguany vam estar a punt d’aconseguir-ho, es van fer una sèrie de gestions, però per diferents circumstàncies no va poder ser. La idea és que les xiques tinguen el seu buit la pròxima edició. Tampoc ens oblidem dels dos clubs grans del nostre futbol. Amb el Barça ja hem tingut un primer acostament i no descartem que puga vindre l’any que ve. Si ho aconseguim, portar al Madrid serà el nostre següent repte. Seria molt gran per al torneig tindre a Barça i Madrid en alguna categoria. També ens agradaria comptar amb algun equip de la Premier. El final de la temporada en la lliga anglesa coincideix amb els preparatius de les festes de Moros i Cristians i és complicat però estem treballant en això per a aconseguir-ho. Seria fer un altre important salt de qualitat i la idea és aconseguir-lo”.

Foto: El centre de dades on es coordinava tot el desenvolupament del torneig

Send this to a friend