Josu de Solaun va tancar la Setmana del Piano

Una brillant interpretació del pianista valencià Josu de Solaun, acompanyat de la violinista romanesa Ioana Cristina Goicea — en substitució de Jesús Reina — va clausurar ahir a la vesprada la VII Setmana Gran del Piano organitzada per l’Associació d’Amics de la Música.

Aquest esdeveniment de cinc dies ha collit un nou èxit amb els cinc concerts programats, en el qual ha sorprés per ser novetat el de música melòdica celebrat en el Teatre Calderón el dijous a la vesprada. En ell es van escoltar clàssics de tango, bolero o bandes sonores de Disney, com la de Pocahontas, interpretada per Gema Castaño, cantant de teatre musical que li va donar veu a la protagonista.

El cartell d’artistes no ha defraudat i ha tornat a demostrar el gran nivell artístic de la Setmana de Piano, comptant enguany, per exemple, amb Sergei Yerokhin, pianista que ha mostrat la seua obra al públic igual que ho va fer en el seu moment en la Gran Sala Verdi de Milà, entre altres llocs emblemàtics.

La part benèfica no ha faltat, ja que la que la recaptació dels concerts celebrats en el Cercle Industrial, seran destinats a la Fundació Llar Infantil d’Alcoi.

Foto: Concert de cançó melòdica de la Setmana del Piano | Xavi Terol

Send this to a friend