L’olímpic Rafa Bocanegra va apadrinar la competició de skate

Un futur esportista olímpic, el gadità Rafa Bocanegra, va fer les delícies dels afeccionats i no tan aficionats al skate. L’andalús va apadrinar el denominat ‘Skate Contest Xou’, activitat amb la qual aquest esport que per primera vegada serà olímpic en l’estiu de l’any que ve a Tòquio va fer el seu acte de presentacion en el 3D, amb demostracions, batalles i també va haver-hi un apartat per a tots aquells que van voler pujar-se per primera vegada a una taula i aprendre la seua tècnica.

Durant tota la jornada del dissabte van ser molts els que es van passar per la carpa i la miniramp instal·lada en el corredor d’accés als pavellons. A més de Bocanegra, estava Fhire García, el pare d’aquest esport a nivell local, i el millor skater local de l’actualitat, Alejandro Beneito ‘Pelu’. Entre els tres van coordinar una activitat que no es va detindre durant tot el dia. Van haver les clàssiques batalles, amb la participació de skaters locals, en la qual cadascun havia de mostrar les seues habilitats damunt de la taula per a seguir avant.

Finalment va haver-hi un campionat que va tindre com a guanyador a Vicent Cucart, d’Ontinyent, sent segon Carlos Escribano, de Xàtiva.

Bocanegra va quedar encantat del seu pas per la nostra ciutat i de la promoció que s’està fent del skate a nivell local. La ciutat compta amb la seua pròpia skate plaça al costat del col·legi Santa Ana, però en aquesta ocasió es va voler eixir del seu hàbitat habitual perquè més gent tinguera l’oportunitat de conéixer i gaudir d’aquest esport.

Foto: El gadità Rafa Bocanegra va realitzar una exhibició i també va estar amb els més xicotets ensenyant a manejar-se damunt d’una taula de skate | ALDEMAR

Send this to a friend