Demà arriba la tercera edició del Torneig Costa Blanca

La voluntat de l’Associació de Sant Jordi de potenciar la seua part social i al seu torn de fer alguna cosa pels xiquets d’Alcoi va donar com a resultat el naixement del Torneig Internacional Costa Blanca de futbol base. Aquest divendres i dissabte se celebra la tercera edició d’aquesta cita que culmina la temporada esportiva amb un important desplegament organitzatiu.

La consolidació d’aquest torneig, inclòs en els ‘Premis Sant Jordi’, és cada vegada més fort gràcies al seu augment quant a participació i repercussió.

En la segona edició van ser menys de 30 els clubs que van participar, mentre que en aquesta la xifra ha arribat als 37 i al voltant de 1.300 xiquets des de querubins fins a joves de 15 anys, segons informació facilitada per l’entitat organitzadora, la ASJ.
El nombre de categories també ha anat incrementat en cada edició fins a arribar a les 11 que hi ha enguany.

“El torneig ha superat les nostres expectatives”, confessen des de l’organització del torneig, i afigen també que un dels principals objectius d’aquest esdeveniment és que “els xiquets passen un dia estupend”.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració activa de l’Ajuntament d’Alcoi mitjançant el Centre d’Esports i 8 Mediterrani, mentre que la coordinació és a càrrec del C.F.C Ciutat d’Alcoi.

HORARIS
Els partits comencen el divendres a la vesprada amb la disputa de tres categories: Aleví Regional, Infantil i Cadet — tots els horaris en les següents pàgines —. La majoria de les trobades corresponents a l’última categoria esmentada es jugaran en El Collao, que se suma a les instal·lacions disponibles d’aquest torneig després de la incorporació del CD Alcoià com un dels clubs participants. D’aquesta forma s’amplien els camps on dur a terme aquest torneig, que es completen amb els del Poliesportiu Francisco Laporta.

Al llarg del dissabte es jugaran els partits corresponents a Querubins, Prebenjamín Futbol Sala, Prebenjamín (1r i 2n any), Benjamí (1r i 2n any), Aleví (1r i 2n any).

El caràcter internacional és un aspecte molt important d’aquest torneig, on també participen equips nacionals i autonòmics, a més de clubs d’Alcoi com el Col·legi Sant Roque o l’Atlètic Salesians.

Al final del torneig es repartiran 52 trofeus per a tots els primers i segons classificats, a més de 500 medalles per a cadascun dels components dels equips que queden en els primers quatre llocs.

Foto: Imatge d’un partit de la primera edició del torneig

Send this to a friend