Diversió amb “Amics Peluts” aquest estiu

L’Escola d’estiu de “Amics Peluts” estarà oberta de l’1 al 26 de juliol per a aprendre jugant sobre animals i el medi ambient. En la protectora d’animals i plantes d’Alcoi, els xiquets i xiquetes de 8 i 18 anys podran gaudir de moltes activitats com a classes d’educació canina, tallers mig ambientals, experiments, manualitats, jocs d’aigua i piscina i excursions entre moltes més activitats.

Tots aquells amants dels animals estaran en plena naturalesa de dilluns a divendres de 9.30 fins a les 13.30 hores. Hi ha un servei d’autobús que sale a les 9 del matí tots els dies des de l’estació d’autobusos de la zona nord que realitzarà parades en el Roserar, Plaza España, Santa Rosa i Batoi.

Les tarifes per a assistir a l’escola d’estiu de “Amics Peluts” va des de 240€ les quatre setmanes, 190€ tres setmanes, dues setmanes 130€ a 70€ una setmana. Totes aquestes opcions inclouen el servei d’autobús, tant d’anada com de tornada.

Tant per a demanar més informació com per a inscriure’s es podrà realitzar per correu electrònic en inforotectoradealcoy.com o cridant al número de telèfon 683594164. La matrícula està oberta fins al 23 de juny.

Foto: Portes obertes en la Protectora d’Alcoi | Arxiu

Send this to a friend