El Trio Kegler fa sonar de nou el piano de l’IVAM-CADA

EI saló d’actes de l’IVAM-CADA Alcoi s’estrena com a espai de concerts de la mà de Tro Kegler, hui a partir de les 19 hores. Es tracta d’una formació de música de cambra composta pel clarinetista alcoià Julio Fresneda, el pianista i actual director del Conservatori de Música Juan Cantó d’Alcoi, Juan Antonio Recuerda; així com Trian Ionescu, antic professor de viola del Conservatori i solista de la Orquestra de València.

L’entrada és gratuïta i permetrà al públic escoltar de nou, després de huit anys d’inactivitat del CADA, al qual està considerat com el millor piano que existeix en aquests moments a Alcoi i que es troba depositat en el saló d’actes de l’antic Mont de Pietat, ara reconvertit en centre museístic i subseu del Institut d’Art Modern (IVAM).

L’obra en qüestió es denomina ‘Trio Kegelstatt Kv 498’, que serà interpretada en la segona part del concert que tindrà lloc demà en el CADA. La primera part del programa estarà composta per huit peces de l’obra número 83 del també compositor alemany Max Bruch, mentre que tancaran el recital amb el trio ‘Pathetique’, d’un altre autor de referència com és el rus Mijaíl Glinka.

Foto: El trio de cambra que actuarà aquest dimecres en el CADA.Trons

Send this to a friend