El Infovec dóna la sorpresa en els penals

Ni *Urgensa Petanca, que defensava títol i era l’equip més en forma, ni Adsalsa, campió de lliga, ni tampoc Mostraris Colomer Bar Caçadors, subcampió de lliga i que s’havia classificat per a la final del 3D. Al final, el títol va ser per al Infovec Assessoria Nord, sorprenent el Mostraris Colomer, que no va saber trencar la muralla del seu rival.

El títol es va decidir en els penals després que al final del temps reglamentari s’arribara amb empat a un. El penal decisiu el va anotar Dani Aura, que ja havia marcat durant el partit. Va ser una final en la qual el Infovec Assessoria Nord va saber jugar molt bé les seues bases. El Mostraris Colomer va tindre el domini, es va passar gran part del partit en camp contrari, però en cap moment va trobar el camí de la porteria contrària enfront d’un rival molt ordenat que va saber defensar de manera excel·lent.

VA TARDAR EL PRIMER GOL
La primera meitat va acabar sense gols, per a ser el Infovec qui va obrir el marcador mediat el segon període. Va ser Dani Aura qui va marcar. Aquest gol va fer que el Mostraris Colomer es bolcara i intensificara més el seu domini, tenint el Infovec l’oportunitat de fer el 0-2.

Va desaprofitar un dos contra un i en la següent acció el Mostraris Colomer no va perdonar un tres contra dos i Álex Moncho va signar l’empat. Després es va jugar una pròrroga de dos temps i tres minuts cada període, decidint-se la final en els penals. El Mostraris no va anotar cap dels seus tres llançaments i el Infovec va fallar un i Dani Aura va anotar el decisiu.

En semifinals, el Bebialiment Cash va desaprofitar un avantatge de 0-2, que va igualar en el tram final del partit el Infovec i després en els penals es va guanyar el passe a la final. En l’altre partit, el Mostraris Colomer va derrotar 2-1 al Bar Esportiu. En quarts de final, El Mostraris Colomer es va imposar 1-4 al Urgensa Petanca, el Infovec va véncer 2-1 al OM Bres Team, el Bar Esportiu va guanyar 1-3 al Adsalsa i el Bebialiment Cash va derrotar 2-1 al Vedruna.

Foto: Els jugadors del Infovec celebrant el títol després de la conclusió de la final | ALDEMAR

Send this to a friend