Una Gala per al record

aitana.jpg

Va ser una Gala per a recordar per moltes raons. Els 250 seients de la sala 4 dels Cinemes Axion del Centre Comercial Alzamora es van quedar xicotets per a acollir el lliurament dels Premis El Nostre Esport, que complien la seua setena edició. Per segon any consecutiu repetien escenari. En aquesta ocasió amb la important novetat dels directes. Es van fer connexions prèvies a l’inici de la Gala i després el lliurament va poder veure’s íntegrament per streaming a través de la pàgina web de El Nostre.

Les 20’15 va ser l’hora fixada per a l’inici de la Gala. Mentre que premiats, acompanyants, representants de clubs locals i polítics anaven trobant acomodament a la sala, el grup Beatfriends amb Moisés Olcina al capdavant oferia en directe versions pròpies de la discografia dels Beatles.

Amb tots els presents ja asseguts, es van apagar les llums, es va projectar un vídeo en la pantalla de grans dimensions a manera d’introducció i va ser Dany Vilaplana, el cap d’esports d’aquest periòdic, l’encarregat de donar la benvinguda i donar pas a Aitana López, presentadora de l’acte.

aitana.jpg

Abans que l’atleta prenguera la paraula, els alumnes de l’Escola del Club Tae, en el seu 40 aniversari, van prendre l’escenari de la sala. Durant prop de tres minuts van estar realitzant diferents tècniques amb trencaments com la part més espectacular de l’exhibició.

En aquesta edició dels Premis es van entregar nou trofeus i altres nou reconeixements. L’únic al qual se li va entregar el seu trofeu fora de la Gala va ser a Roc Llisà, màxim golejador del Patín Alcodiam, que ja estava de vacances després d’acabar la lliga dissabte passat i va deixar un vídeo d’agraïment pel trofeu rebut.

Foto: Els premiats a la conclusió de l’acte van posar amb els trofeus i els reconeixements que van rebre.

Send this to a friend