El Campus confia en les seues dades de cara a la campanya de matriculació

La Universitat Politècnica de València (UPV) i el propi Campus d’Alcoi repeteixen lema de l’any passat per a la present campanya de matriculació.

‘No necessites promeses’ torna amb la mateixa força que en 2018. Aquesta campanya s’acull a les bones xifres de la UPV i també del Campus d’Alcoi per a “transmetre les dades que la UPV té en ocupabilitat o satisfacció dels alumnes” entre d’altres factors, segons explica el Subdirector de Comunicació i Infraestructures, Manuel Llorca.

La campanya de matriculació tindrà difusió, tant offline com online, i a més compta amb quatre pàgines web, la de la UPV, la del Campus, la de nonecesitaspromesas.es i la d’estudiarenla.upv.es per a consultar tots els dubtes existents per part dels alumnes.

DATES DESTACADES
Del 17 de juny al 5 de juliol es podran realitzar les preinscripcions en la pàgina web de la Generalitat. El divendres 12 de juliol eixiran els llistats de les carreres en les quals han sigut admesos els alumnes.

El Campus d’Alcoi compta amb 480 de les 4.495 places que ofereix la UPV per al pròxim curs. Totes elles estan repartides en els diferents graus i dobles graus que es poden estudiar al Campus. A aquestes places cal sumar-li també la dels màsters, per als quals la preinscripció es realitza des del passat 27 de maig fins al 14 de juny.

Els estudis de grau que s’ofereixen a Alcoi són: Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes; Enginyeria Informàtica; Administració i Direcció d’Empreses; Enginyeria Elèctrica; Enginyeria Química i Enginyeria Mecànica. I dobles graus en ADE+Informàtica i ADE+Turisme.

Foto: El Subdirector de Comunicació i el Director del Campus d’Alcoi

Advertisements

Send this to a friend