Guillermo Martínez guanya el Premi Tutto Piccolo de moda

Guillermo Martínez, estudiant de tercer de Moda de la Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi ha sigut el guanyador de la dihuitena edició del Premi Tutto Piccolo, que busca incentivar entre els dissenyadors novells no professionals i els estudiants, l’interés per la creació de roba infantil. A més d’aquest primer premi, dotat amb 500 euros, s’ha fet lliurament d’un segon premi de 200 euros per a Mireia Reche i un esment especial que ha anat a parar a l’alumna Tamara Ianuzzi.

Han format part del jurat la fundadora del Grup Tutto Piccolo, Mercedes Moltó, la directora de la signatura, Mercedes Mataix, i Ana Blanco i Eva Osés, del departament de disseny de la mateixa companyia.

Durant el lliurament de premis es va reconéixer la qualitat de totes les propostes i la importància d’una col·laboració com la que mantenen des de fa quasi vint anys l’escola i Tutto Piccolo, per a acostar la realitat professional a l’alumnat i la cultura del disseny a les empreses.

En aquesta edició del premi han participat un total de dotze alumnes del grau de Disseny de Moda i Estilisme d’Indumentària, que han treballat coordinats per la professora Diana Gómez.

El guanyador ha explicat que la seua col·lecció es titula ‘Mirafioralle’ i està inspirada en aquest poble de la Toscana italiana conegut pels seus vins. “Les peces ens traslladen als paisatges verds i florits, plens de somni”, comenta l’alumne.

Foto: Els premiats al costat de representants de l’empresa i l’escola | Xavi Terol

Advertisements

Send this to a friend