Alcoi commemora el Dia Mundial Sense Tabac amb ponències i xarrades informatives

Ahir es va celebrar el Dia Mundial Sense Tabac i Alcoi va comptar amb diverses activitats que es van celebrar en diferents llocs de la ciutat.

Principalment, el saló d’actes de l’Hospital Verge dels Lliris va acollir nombroses i variades xarrades relacionades amb aquesta addicció així com el lliurament dels premis del concurs de dibuix que van culminar la programació.
A més, fora de l’hospital SOLC va organitzar una taula informativa a les portes del supermercat Mercadona del carrer Sant Rosa i per la seua part el GARA va preparar un taller per a deixar de fumar format per huit sessions que tindran lloc durant els mesos de juny i juliol. La psicòloga de l’entitat, Sandra Gisbert, és l’encarregada d’impartir aquest taller que arranca el dijous 6 de juny. Els interessats a inscriure’s poden fer-ho en els telèfons 965543047 i 965540980 en horari de 16 a 20 hores. Les sessions consistiran en teràpia individual i grupal, suport psicològic i metge.

ACTES PROGRAMATS

D’altra banda i com a eix principal de la programació pel Dia Mundial Sense Tabac, la Conselleria de Sanitat junt als Ajuntaments d’Ibi, Alcoi, la Mancomunitat de l’Alcoi’a i El Comtat, les UPCCAs d’Alcoi i de la Manxol, al costat dels departaments de Benestar Social i de Salut d’Alcoi, van organitzar les diferents ponències que van tindre lloc ahir a l’Hospital Verge dels Lliris. A més, es va presentar el vídeo ‘Viu Sense Tabac’, una producció de El Nostre TV, en el qual es recullen diferents testimonis de professionals sanitaris, exfumadors i esportistes de tota la comarca. El vídeo es pot veure a continuació.

Advertisements

Send this to a friend