Alcoi entra en la xarxa “Ciudades Amigables con las Personas Mayores”

La ciutat d’Alcoi ja forma part de la xarxa mundial “Ciudades Amigables con las Personas Mayores”. Aquest projecte pretén facilitar al fet que els seus ciutadans envellisquen de forma activa, així com comptar amb estructures i serveis perquè totes les persones, independentment de les seues edats, habilitats i capacitats, gaudisquen de bona salut i visquen amb seguretat participant activament en tots els àmbits de la vida social.

Amb aquesta incorporació, Alcoi es compromet a compartir i promoure els valors i principis fonamentals de l’OMS. Per a complir-ho, cal crear entorns locals aptes per a l’edat, i participar activament en la xarxa, incloent l’intercanvi d’experiències amb altres membres.

Aroa Mira, regidor de Polítiques Socials, mostra la seua satisfacció pel reconeixement i destaca que “demostra el ferm compromís de l’Ajuntament d’Alcoi amb un col·lectiu com el de les persones majors. Els nostres majors es mereixen que els tinguem en compte, perquè gràcies al seu esforç estem ací. Ara ens toca retornar-los aqueix esforç, proporcionant-los un envelliment actiu, digne, acompanyat i respectuós. I com no, aprofitant també tots els seus coneixements, experiència i disponibilitat de temps”.

Advertisements

Send this to a friend