Júlia deixa la primera signatura

L’Ajuntament va proposar que el grup Júlia fóra l’encarregat de realitzar el primer enregistrament i provar les instal·lacions, ja que tenen molts projectes en ment i estan en el seu millor moment professional. Amb el primer enregistrament s’inicia un camí en les instal·lacions de la Factoria Creativa, un espai tant per als alcoians, la gent de la comarca i tots aquells interessats. La finalitat principal d’aquesta instal·lació és que la gent creativa puga realitzar els seus projectes d’una manera gratuïta.

Estela i Lidia van deixar la seua primera dedicatòria a la porta de la sala iniciant així una tradició. Tots els grups que passen per aquest lloc deixaran la seua xicoteta marca i així serà recordat el seu pas per aquestes instal·lacions.

El regidor de Cultura, Raúl Llopis, ha expressat il·lusionat: “Esperem que aquesta sala tinga una continuïtat i que molta gent passe per aquest estudi. Hem treballat molt per a tindre-ho en plenes condicions. En la planta de Factoria Creativa de l’Ajuntament pretenem que la gent creativa puga produir de manera fàcil i gratuïta.”

El duo va gravar el senzill del seu pròxim disc el qual encara no té data de llançament. Així i tot, “les Júlias” van decidir provar tot el material que han instal·lat amb el seu tècnic personal, i en veure que donaven bons resultats, van decidir que el seu pròxim disc es gestaria en aquest nou espai, un espai que anirà completant-se de material extra per a uns millors resultats.

Ara com ara no hi ha una estructura definida, però ja estan buscant la forma de com cedir l’espai perquè tots puguen fer un ús responsable d’aquest lloc. De moment, les persones interessades podran dirigir-se a l’apartament de l’àrea de cultura que està en el mateix edifici del CADA o per correu electrònic.

Foto: Estela i Lidia són les primeres a deixar la seua signatura l’estudi d’enregistrament | C.M

Send this to a friend