La formació taronja perd dos regidors respecte al 2015

El dia d’ahir va ser una jornada intensa de votacions i expectatives que es van truncar. Els resultats no van ser els que hauria esperat el partit de Ciutadans a Alcoi. Amb 2.473 vots el seu percentatge baixa un 6,95% respecte a les passades eleccions en 2015. Això es tradueix en dos escons menys respecte als últims resultats i 2.453 ciutadans menys que han triat al partit com a representant de l’ajuntament.

Rosa García, líder de Compromís, explica: “És obvi que no han sigut els resultats esperats però això no és motiu perquè nosaltres anem a decaure en la nostra obstinació de treballar per a la ciutadania.”

Des de la meitat del recompte militants i simpatitzants reunits en el bar Al-*Ándalus, al carrer Oliver, veien que s’aproximava la majoria absoluta de PSOE, però també que els seus escons no pujaven.Impacients per saber els resultats, comentaven les dades que anaven apareixent en la televisió.

Des del tancament de les urnes, els militants i simpatitzants arribaven a poc a poc segons realitzaven el recompte de les taules on van estar presentes tota la jornada del diumenge.

A penes passades les 23 hores, en la pàgina del Ministeri d’Interior de resolien les dades de tots els partits, uns resultats que van decebre al grup taronja.
Compromís comparteix mateix resultat d’escons amb Compromís, *Podem i EUPV.

EL FUTUR
Amb una mirada posada en el futur, Rosa García veu amb esperances els pròxims quatre anys: “Farem una oposició tan dura com se’ns permeta amb els regidors que estarem a l’ajuntament. Una oposició com ha de ser, l’oposició que Ciutadans havia d’haver fet des del primer moment.”

Durant la nit, gaudint ja del sopar, els membres d’aquesta formació parlaven dels resultats. Les idees de com millorar ja estaven presents damunt de la taula: “Estarem quatre anys treballant duro per la ciutat d’Alcoi perquè tinguen veritablement el que es mereixen en la mesura que siga possible. Ciutadans farà tot el que puga i les pròximes eleccions tindrem segur altres resultats”, assegurava García molt decidida.

Entre abraçades i esperança, aquesta formació va anar acomiadant el llarg dia per a demà començar a treballar duro des de ja en el govern municipal al costat de la gran diferència de vots que ha eixit respecte al líder en aquestes eleccions locals, el PSOE, i els altres candidatures.

Advertisements

Send this to a friend