Polèmica per la licitació del pont de Serelles

Recentment s’ha conegut la licitació del projecte del pont de Serelles per part de la Junta de Govern de l’Ajuntament d’Alcoi. Aquest tema ha portat, com menys, polèmica en la mateixa setmana de les eleccions municipals. El Partit Popular i Guanyar han mostrat el seu desacord davant aquesta decisió. Els populars demanen que es paralitze la construcció i la plataforma ciutadana tatxa d’electoralista aquesta determinació.

Tots dos coincideixen que s’ha d’esperar a la resolució del recurs presentat per part de l’Ajuntament a la decisió del Jutjat contenciós administratiu número 2 d’Alacant que va resoldre declarar la “baixa temerària” del projecte guanyador. Segons el PP, aquesta resolució “obliga l’Ajuntament a adjudicar el contracte a l’empresa demandant”.

El consistori alcoià està a l’espera de la fallada d’aquest recurs. En aquest sentit, la regidor de Contractació i Règim Jurídic, Lorena Zamorano, explica que a més de que “és la nostra responsabilitat no dilatar més la situació, complir amb la legalitat però també fer una urbanització digna per als veïns que allí viuen que no tenen la culpa d’aquest projecte ruïnós”, “cal recordar que a pesar que l’empresa guanyara el seu recurs, cosa que els tècnics jurídics municipals consideren molt improbable, a aquesta empresa li l’indemnitzaria amb 5.000 o 6.000 euros, això és tot. Paralitzar la licitació del pont per això seria, en tot cas, una irresponsabilitat”. A més, l’edil de Règim Jurídic s’ha mostrat molt indignada de les declaracions del PP i de Guanyar.

El número 2 de Guanyar, Pablo González, es pregunta que en el cas que el recurs “no s’accepta, qui assumirà responsabilitats?”. Per part seua, Eduardo Tormo, número 5 de la candidatura dels populars, proposa que “amb aquesta sentència sobre la taula, l’Ajuntament ha d’esperar que es resolguen els recursos per a no danyar l’economia municipal”.

Advertisements

Send this to a friend