Termini per a sol·licitar les ajudes de subministraments bàsics de l’habitatge

L’Ajuntament d’Alcoi ha remés una carta a un total de 1.353 persones que l’any passat van rebre les subvenció per a famílies en situació de precarietat econòmica, per a ajudar en els pagaments de les càrregues, obligacions, serveis i subministraments bàsics de l’habitatge, amb tota la documentació necessària per a poder-les tornar a demanar. S’intenta facilitar així la seua tasca i, a més, s’adjunta la documentació per a demanar la bonificació de la taxa de fem per al 2020, ja que aquestes famílies també compleixen amb els requisits per a obtindre-la.

Ja ha començat el termini per a presentar les sol·licituds i finalitza el 15 de juliol. Es podran beneficiar les famílies amb ingressos inferiors a 12.000 euros anuals.
Recordem que l’any passat es van concedir ajudes per un import total de 105.520 euros, ajudes a les quals cal sumar la bonificació del rebut del fem, quantia que també veuen reduïda de les despeses familiars.

La regidora d’Hisenda, Vanessa Moltó, ha destacat que des de l’Ajuntament “hem apostat per les màximes facilitats perquè les famílies puguen demanar unes ajudes que són molt importants perquè els permeten tindre accés a serveis de primera necessitat. Les bonificacions permeten a les famílies que tenen problemes per a l’abonament del rebut de la llum, de l’aigua o del gas, fins i tot, de l’IBI, fer front a aquestes despeses, que són serveis mínims”.

Foto: Habitatges Sant Nicolás | Arxivo

Advertisements

Send this to a friend