Alcoi amplia la wifi gratuïta en llocs públics

L’Ajuntament d’Alcoi ha aconseguit una subvenció de la Comissió Europea i estarà entre els 500 municipis espanyols que reben un bo de 15.000 euros per a ampliar la connexió wifi gratuïta en llocs públics. A la província d’Alacant, dels municipis de més de 50.000 habitants, només Alcoi, Sant Vicent del Raspeig i Oriola han aconseguit la subvenció.

Amb aquest programa, l’Ajuntament d’Alcoi accepta el compromís perquè la connexió estiga disponible en un termini màxim de 18 mesos. L’administració local haurà de triar l’operador i fer front a les despeses de manteniment. La connexió, a més, serà de qualitat, havent de comptar com a mínim amb 30 Mbps.

Indicar que en aquests moments, Alcoi ofereix wifi gratuïta a les biblioteques, en l’oficina de turisme amb el TouristWifi, en el CCJ (Centre Cervantes Jove) i alguns parcs públics com la Glorieta o la Uxola. Amb aquest nou projecte podrà ampliar-se el servei, sent, a més, una connexió d’alta qualitat i igualment gratuïta. La iniciativa Wifi4EU promou el lliure accés dels ciutadans a la connectivitat wifi en espais públics.

Foto: Wifi en la zona pública de la Glorieta | Arxiu

Advertisements

Send this to a friend