Guanyar Alcoi basa el seu programa en cinc eixos

La plataforma ciutadana Guanyar Alcoi ha presentat el seu programa electoral basat en cinc eixos fonamentals que responen a una idea de ciutat ben definida i marcada. El pla és transformar, regenerar i dinamitzar la ciutat per a generar treball i així deixar de perdre població i evitar que es vagen els joves, fent una ciutat més justa, igualitària i amable.

Mauro Colomina destaca proposades com la posada en marxa d’una Agència d’Inversió Municipal per a impulsar projectes empresarials amb la col·laboració de les empreses i l’assessorament de la Universitat i els sindicats. D’altra banda, Vicky Llácer, ha subratllat la intenció de Potenciar el Consell de Benestar Social perquè siga un òrgan efectiu, a més de la creació d’un “Observatori d’igualtat” on garantir els drets i necessitats dels col·lectius més vulnerables. Pablo González s’ha encarregat de parlar de l’eix de “Ciutat sostenible” insistint a avançar les polítiques de mobilitat sostenible.

Tània Aznar, refiriendose a l’eix “Ciutat per a viure amb dignitat” ha apostat per “una política cultural real, que tinga en compte als col·lectius i als creadors posant en marxa un Observatori de la Igualtat Educativa”.

La candidata a l’alcaldia, Sandra Obiol, remarca l’últim eix: “Ajuntament al servei de les persones” insistint en “els serveis públics com l’aigua, el transport públic o la neteja viària, ja que els serveis bàsics han d’estar en mans de l’ajuntament”.

Foto: Mauro Colomina, Pablo González, Sandra Obiol, Vicky Llácer i Tania Aznar, ahir en el despatx de Guanyar a l’Ajuntament.

Advertisements

Send this to a friend