El PSOE planteja un ecobarri en El Partidor

Una de les propostes fortes de reurbanització de la ciutat per part del PSOE s’ha situat en la zona del Partidor, on els socialistes pretenen aconseguir una espècie de “ecobarri” segons va aclarir l’encara alcalde d’Alcoi, Toni Francés.

El primer edil va explicar un nou projecte d’habitatges per al descampat situat entre Sant Nicolau i Sant Mateu de cara a la pròxima legislatura amb la finalitat de “continuar amb la política de dignificació d’habitatges”. Francés va apuntar que Alcoi és la ciutat de la Comunitat Valenciana que “més fons ha obtingut per a ajudes d’habitatge” que s’han vist reflectits en actuacions en 400 habitacles amb l’arribada de més de 5’5 milions d’euros a través d’ajudes.

Aquesta nova edificació comptaria amb diverses noves tecnologies com a sensors, GPS, Dades obertes a més d’analítica avançada i la modelització i aprenentatge automàtic, entre altres característiques.

HABITATGES COL·LABORATIUS

Prop d’aquesta zona, concretament en la Placeta Els Eres, se situarà un edifici d’habitatges col·laboratius, per al qual ja s’està redactant el projecte i serien destinades a persones majors i a parelles joves que es comprometen a l’ajuda mútua. L’edifici serà intel·ligent, s’emmarca en el projecte d’ecobarri del PSOE i compte ja amb la partida econòmica.

Foto: Membres del PSOE en la zona on se situarien els nous habitatges.

Advertisements

Send this to a friend