Mostra de l’oferta de Formació Professional

L’Àgora es va convertir el divendres en una gran fira educativa amb la mostra de l’extensa oferta de cursos i cicles existents a Alcoi en Formació Professional.

La forma de donar a conéixer aquests estudis va ser pràctica, amb projectes concrets i mostrant les possibilitats reals de la FP.

‘Habilitats FP Alcoi: Un món d’oportunitat’ va ser el nom de la fira que va albergar el divendres al matí l’espai Àgora. La regidoria de Promoció Econòmica, Formació i Innovació va ser l’organitzadora d’aquest esdeveniment en col·laboració amb els centres educatius de la ciutat.

Les branques professionals que es van mostrar van ser d’Administració i Gestió; Arts Gràfiques; Energia i Aigua; Fusta i Moble; Electricitat i Electrònica; Sanitat i Hostaleria i Turisme, entre altres.

La fira va estar dirigida als alumnes que finalitzen el mes vinent de juny els seus estudis d’Educació Secundària, Batxillerat o Cicles Formatius, perquè coneguen les possibilitats que existeixen a la ciutat respecte a les eixides i oportunitats de la Formació Professional.

Foto: En la Fira es van mostrar les possibilitats de la FP.

Advertisements

Send this to a friend