Alcoyano-Conquense: L’escenari desitjat

El Deportivo arriba a aquest desenllaç de lliga en l’escenari desitjat, com a local i depenent de si mateix, ja que una victòria dels de Mario Barrera resoldria qualsevol incertesa i acabar la jornada amb la salvació en la butxaca. La situació és tan avantatjosa per als blanc-i-blaus, que fins i tot un empat i fins a la derrota en algunes combinacions li donaria també la permanència, encara que l’equip ha arribat a aquest final de temporada tan segur de les seues possibilitats, que ara mateix en el vestuari sol es pensa a guanyar i acabar de la millor manera possible la temporada.

Mario Barrera va reconéixer el divendres que “ens haguera agradat no haver de jugar-nos la permanència en l’última jornada, però cal valorar tot el que s’ha aconseguit en les últimes jornades. Quan vaig arribar, estàvem tres punts per davall del descens i després va vindre la retirada de l’Ontinyent, amb el que això va suposar i equips com València B o Terol es van trobar amb tres punts sense haver de jugar-los. Se m’ha fet curta la lliga, potser a l’equip no perquè ha patit molt. M’ha passat igual que l’any passat, quan millor estàvem es va acabar la temporada. L’equip ha canviat la mentalitat i està en una dinàmica molt bona”.

La situació actual de l’Alcoyano porta a l’hispà-argentí a afrontar el partit de hui (18 hores) contra el Conquense com si d’una eliminatòria de play-off d’ascens es tractara. “Estem en el nostre millor moment tant física com anímicament. També l’afició em transmet pel carrer que està contenta, la qual cosa és bo perquè em demostra que està amb l’equip. Guanyar a Peralada va ser més important que si haguérem aconseguit un ascens, un descens a Tercera Divisió hauria sigut una catàstrofe per a una entitat com l’Alcoyano”, va advertir Barrera, qui no podrà asseure’s en la banqueta després de veure dues grogues a Peralada.

L’EQUIP, AMB AUTOBÚS

Per a ambientar la prèvia de la trobada, les penyes tenen previst fer una rebuda especial a l’arribada dels jugadors hora i mitja abans. El vestuari ha acceptat trencar la norma habitual i no el faran en els seus vehicles particulars sinó com en les grans ocasions, tots junts i amb autobús. De la mateixa manera, perquè el Collao registre una gran entrada, s’obriran les portes de Gol A i Gol B i cada soci de Tribuna o Lateral podrà retirar invitacions.

Foto: La plantilla del Deportivo es troba en el millor moment de la temporada després d’haver aconseguit per primera vegada dues victòries consecutives. Xavi Terol

Send this to a friend