Primers passos per a l’inici del parc de bombers forestals

L’Agència Valenciana d’Emergències ha fet el primer pas perquè el parc de bombers forestals d’Alcoi siga una realitat. Aquesta entitat ha signat l’acceptació de la parcel·la cedida per l’Ajuntament de la ciutat i s’ha compromés a iniciar la redacció del projecte.

El mes de març passat, el ple de l’Ajuntament d’Alcoi va aprovar per unanimitat la cessió de una parcel·la situada en el Polígon Industrial de la Beniata a la Conselleria perquè se situe en aqueix lloc el parc de bombers forestals.

“És una reivindicació de fa molts anys” per part d’aquest col·lectiu, va afirmar l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, el dia de la signatura d’acceptació de la parcel·la per part del director de l’Agència Valenciana d’Emergències, José María Ángel.

Quant a les instal·lacions, el director de l’Agència Valenciana d’Emergències, va parlar sobre la possibilitat que “puga aterrar un helicòpter, hi haja sales de formació, llocs de trobada, un magatzem o una sala de comandaments operativa i el que ens requerisca l’Ajuntament”, tot això sempre que les dimensions i les condicions morfològiques de la parcel·la ho permeten.

Foto: El Director de l’Agència València d’Emergències i l’alcalde d’Alcoi.

Advertisements

Send this to a friend