Nou cap de setmana de tallers i portes obertes en museus

Hui dissabte, 18 de maig, se celebra el Dia Internacional dels Museus i com ja és habitual a Alcoi, els espais dedicats a la difusió de l’art i la cultura locals obrin les seues portes per a donar a conéixer la seua variada oferta. En total són set els museus que hui i demà ofereixen l’entrada gratuïta a tots els seus visitants: Museu Arqueològic, Museu Alcoià de la Festa (MAF), Explora, Refugi Cervantes, Muboma (bombers), La Capella, i s’incorpora enguany l’IVAM-CADA.

El Museu Arqueològic organitza hui tallers infantils de ceràmica i escriptura ibèrica, mentre que l’Explora ha preparat la gimcana familiar ‘Coneixes Alcoi?’. En La Capella hi haurà un concert de l’Harmònica Alcoiana aquesta vesprada, a les 18’30 hores i tant l’IVAM-CADA com el Refugi mantenen obertes durant el cap de setmana les seues exposicions en cartell.

El Muboma, per part seua, viurà hui i demà dues jornades festives i enguany, com a novetat, presenta les visites dialogades, una activitat sota el lema ‘El futur de la tradició al Muboma’, a més del taller infantil ‘Tradició i futur en l’extinció d’incendis’. També hui a les 19 hores hi haurà un concert del grup alcoià Thrill of Fuzz, rock perquè tots gaudisquen i ballen amb els concordes entre els camions de bombers.

Foto: Activitat celebrada en el Muboma durant la passada edició del Dia dels Museus. Arxiu

Send this to a friend