Aquesta setmana serà la segona ruta de les Jornades Gastronòmiques

Les Jornades Gastronòmiques Fira de Tots Sant ja estan en marxa. Cal ressaltar que la Fira, que ja és Festa d’Interés Internacional, continua mantenint les seues tradicions i des del 9 de maig fins a l’1 de juny celebra la XIV edició de les jornades a Cocentaina.

Setze són els establiments que s’han unit i en els quals es pot gaudir cada dijous, divendres i dissabte de cinqué i tapa per 2,5 euros acompanyat per música en directe i DJ.

Del 16 al 18 de maig es desenvoluparà la segona en el Bar Insa, Distrac, Racó de la Pizza i Nou Festa. Pablo Gisbert actuarà el divendres a les 23 hores en l’exterior del Pub Nou Festa.

Ja del 23 al 25 de maig serà la tercera ruta, en El Xicotet, La Cabanya i Taverna El Passeig. Comptarà amb l’actuació de Kairos en el Pub Dallas, el divendres 24 a les 23 hores.

Acabaran els dies 30 i 31 de maig i 1 de juny en L’Alhambra, Mirador del Castell, La Goma i Centre Social Real Blanc.

Finalment ressaltar que compten amb més de 2.500 euros en premis per pujar fotos a les xarxes socials, compartir el cartell en Facebook i completar les rutes. Tota la informació es pot trobar en la web de la Fira http://www.firadecocentaina.org/

Send this to a friend