Bons resultats de la rítmica local a nivell provincial

Bons resultats de la gimnàstica rítmica local en les competicions provincials que van disputar el passat cap de setmana. L’equip júnior de nivell absolut del CGR Sant Jordi, integrat per Elba Navarro i Ana Micó, va iniciar al Campello el camí cap al Campionat d’Espanya amb la tercera millor nota de la general. A més Ana Micó es va penjar la plata pel seu exercici amb maces i Elba Navarro va ser bronze amb el cércol, aparell en el qual és la vigent campiona d’Espanya del seu nivell i categoria.

A més, el trio aleví A format per Carla, Júlia i Lluïa R. va finalitzar quart en el Trofeu Federació Bàsic de la Vila i el trio aleví L, integrat per Liz, Laura i Lucía S, van acabar cinquenes.

Per part seua, el CGR Alcoi va tornar de la Vila amb diverses medalles. Maria Torregrosa va ser plata en sub’7, mateix resultat d’Elsa Navarro en prebenjamín, de l’equip infantil format per Eva Alcazar i Marta Satorre i del duo benjamí integrat per Maia Cañellas i Mar Pau.

El duo aleví format per Elda López i Susana Jordá va ser bronze mentre que van aconseguir la medalla de or el trio aleví integrat per Laura Arévalo, Sara i Laia Campos i el conjunt prebenjamín format per Carla Palasí, Carla Teruel, Elsa Navarro, Júlia Aparisi i Nora Berrocal.

Send this to a friend