‘No+precarietat’ critica a PP, PSOE i Compromís

L’espai ‘No+precarietat’ ha emés un comunicat sobre l’actual situació del Centre de Malalts Mentals del Barranquet de Soler, i del seu procés de construcció i posada en marxa, en el qual critica al Partit Popular per “no fer res per a posar a punt el CEEM” quan encara governava la Generalitat, després de fer finalitzat les obres l’any 2011 i abandonar el govern autonòmic en el 2015. A més, ‘No+precarietat’ també fa al·lusió a les crítiques que el PP realitza des de l’oposició sobre aquest tema.

D’altra banda, aquest espai també retrau al Partit Popular, la “falta de subvencions” que l’any 2012 va provocar que l’associació AFEIM “que tractava a més de 150 malalts d’Alcoi i comarca” desapareguera.

Des del 2015 fins ara, ‘No+precarietat’ considera que el govern autonòmic, compost per PSOE i Compromís i el municipal d’Alcoi, socialista, han “incomplit diverses promeses” i afirmen que “ja en 2019 està aprovant-se d’una manera lenta tot el procés, i segur que les obres, l’equipament, el personal i tot no estarà llest una vegada més abans d’estar damunt les eleccions municipals de maig de 2019”.
Amb aquest comunicat, aquest espai ha plasmat el seu enorme malestar referent al CEEM.

Foto: La construcció del CEEM es remunta a l’any 2010.

Advertisements

Send this to a friend